avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vreau sa dau in judecata vecinii de deasupra.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vreau sa dau in judecata vecinii de deasupra.

Salutare!
Am o problema cu vecnii de deasupra si as vrea sa ii actionez in instanta. Au 2 copii si de dimineata pana seara alearga, sar, joaca mingea in casa, asculta muzica tare. Nu sunt absurd, inteleg ca sunt copii si nu ii pot tine legati dar nu se poate ca de dimineata pana seara asta sa fie intreaga lor activitate.
Le-am spus frumos, le-am sugerat chiar ca ii las pe copii se se joace in curtea mea ( eu stau la parter, ei la 1, eu am o curte de vreo 60m2 ) si sa alerge si sa bata mingea acolo, ca macar seara sa o lase mai moale. In acest moment deja au aparut crapaturi in tavan/perete de la vibratiile produse (am tavan de rigips).
Am facut si reclamatie la politie dar se pare ca fara success momentan. O sa mai fac reclamatii si acolo dar as vrea sa ajung la instanta, poate asa se mai calmeaza. Imi puteti da vreun sfat ?
Cel mai recent răspuns: ErouFarapelerina , utilizator 23:19, 6 Martie 2023
Sfatul este sa mai faceti câteva sesizări la poliție pt a avea dovada ca in ciuda tuturor demersurilor nu ati avut rezultate.Eventual trimiteți și vecinilor o notificare prin care enumerați problemele create și prin care-i rugati sa faca copiilor un program etc.Desi la prima vedere multi ar putea sa raspunda "dle sunt copii trebuie sa aveti intelegere" și că eventual sunteti dvs" exagerat "și eu cunosc astfel de situații.Copii sunt copii dar în multe cazuri este vorba despre nesimțirea părinților care nu încearcă să le facă un program,sa-i plimbe, scoată la joacă seara pt a fi obosiți seara ,părinți care nu le atrag atenția atunci când copii sunt putini mai mari etc.Daca toate aceste sesizări nu produc efect atunci discutati cu un av despre o posibilă acțiune în răspundere civilă delictuala sau alte variante..
Buna, ati reusit cum ati procedat daca ati ajuns la instanta?
Buna seara. Ati avut vreo reusita in demersul dumneavoastra?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfiintare loc de joaca AncaAg AncaAg Buna seara. Locuiesc la parterul unui bloc unde este amplasat un loc de joaca la o distanta de 2.30 m de fereastra apartamentului. Locul de joaca exista de 20 ... (vezi toată discuția)
Buna seara! am si eu o problema cu vecinii de deasupra. fac in ... Alin207 Alin207 Buna seara! Am si eu o problema cu vecinii de deasupra. Fac in continuu galagie, au 2 copii, unul de 2 ani si unul de 4 ani. Cel mare face un zgomot infernal, ... (vezi toată discuția)
Locurile de joacã ptr. copii ! rrobi rrobi Bună ziua ! Locuiesc la parterul unui bloc de foarte mult timp. În urmă cu ceva vreme s-a amenajat un loc de joacă pentru copii, care este aproape de ... (vezi toată discuția)