avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Adeverinta venit persona fizica
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Adeverinta venit persona fizica

Hristos a inviat!
Sunt o mama care isi creste singura copilul( divorțată de tata care ofera doar 400lei/luna, 1/4 din salariu lui).
Am depus cerere la scoala pentru a înscrie copilul la proiectul Euro 200, pentru acordarea ajutorului de a cumpara un laptop.
Din Ianuarie nu am servici si nici nu beneficiez de nici ajutor suplimentar din partea statului, doar 400 lei de la tatal copilului +156 lei ( bani primiți de fiecare copil din Romania, care nu se pun la calculul pentru Euro 200).
Am depus toate actele solicitate de catre scoala, mai vor si o adeverinta, oficială, emisă de ANAF prin care sa demonstrez ca eu nu muncesc si nu am alte surse de venit.
Va rog sa-mi dati link-ul cu adresa de unde solicit adeverinta pe venit de la ANAF sau sa ma îndrumați cum trebuie sa procedez.
Va mulțumesc !

Alte discuții în legătură

Stabilire pensie minor peste limita legii sazboandrei sazboandrei buna ziua, va rog frumos ajutati-ma ca nu inteleg cum e posibil ca dintrun salariu de 707 lei net sa m-i se impuna o pensie de 400 lei. In acest caz am depus ... (vezi toată discuția)
Completare d200 contawest contawest Buna ziua, Va rog sa ma ajutati la completarea declaratiei 200 Cum trebuie sa o completez venitul brut din chirii la un contract de inchiriere care are ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru deducerea suplimentara? le le le le buna ziua. ce acte sunt necesare pentru deducerea suplimentara in cazul in care copilul a implinit deja 18 ani dar se afla in clasa a 12 a? multumesc (vezi toată discuția)