avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Concediu maternitate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Concediu maternitate

Buna seara!
In cazul calcului sumei de concediu de maternitate, am inteles ca trebuie luate sumele brute. Suma bruta insemnand cu sau fara adaos compensatoriu?
Respectiv din punct de vedere financiar, cum merita mai bine, dacă ies mai repede în prenatal sau cât mai târziu?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal si concediu postnatal ancuta1983 ancuta1983 buna va rog sa ma lamuriti si pe mine cu o problema ca ori nu sunt eu pusa bine la punct cu legea ori functionarii din petrosani si medicul meu de familie nu ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal katy052 katy052 Am terminat liceul anul acesta, cu bacalaureatul luat in sesiunea iunie-iulie. Momentan sunt in somaj, iar din 15 noiembrie intru in 7 luni de sarcina si am ... (vezi toată discuția)
Urgent - calcul cuantum concediu prenatal & de lauzie pysymotura pysymotura Buna ziua, As dori va rog sa stiu exact care sunt pasii de calcul (sau daca se poate sa fiu ajutata cu calculul corect) pentru a putea afla care este ... (vezi toată discuția)