avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Incompetenta angajat MAI
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Incompetenta angajat MAI

Va rog sa ma indrumati unde as putea sa fac o plangere impotriva unui angajat MAI in legatura cu urmatoarea problema. Am lucrat ca sofer in UK unde a trebuit sa imi preschimb carnetul de conducere. Din UK am plecat in Spania unde l-am preschimbat din nou.Cel de UK expirand anul trecut in octombrie. Intors definitiv in Ro, am depus dosarul pentru preschimbare permis pentru a ma putea angaja ca șofer. Dupa depunerea dosarului pe data de 20 februarie si predarea permisului spaniol eliberându-se o dovada mi s-a transmis ca se asteapta confirmarea de catre statul spaniol pentru a putea da permisul in lucru. Cum dura foarte mult, m-am pus in contact cu statul spaniol cerandu-le confirmarea pe care mi-au trimis-o pe email. Dupa aceasta confirmare in loc ca permisul sa imi fie facut, domnișoara de la ghiseu mi-a comunicat ca trebuie sa iau legatura si cu cei din UK sa puna in sistem ca permisul meu a fost preschimbat in Spania. Datorita situatiei actuale de covid nu am putut lua legatura cu cei din UK (permit solicitari doar de la cei din UK). M-am intors la aceea domnisoara explicandu-i situatia iar dumneaei foarte deranjata mi-a comunicat ca daca nu rezolv problema timp de o luna imi va face dosar penal pentru fals in declaratii ca in calculator ea vede 2 permise emise pe numele meu, cel de UK si cel de Spania, totodata supunandu-mi ca da, vede ca cel de UK a expirat in octombrie anul trecut. In primul rand nu este datoria mea ca cetatean sa fac treaba dumneaei, in al doilea rand nu este nevoie de nicio confirmare de la UK deoarece permisul depus la Politia Romana este de Spania si de la ei au primit confirmarea, iar in al treilea rand unde am facut ilegalitate sa mi se faca dosar penal? As dori sa stiu unde pot depune o reclamatie pentru incompetenta deoarece este clar ca nu stie legea si nici sa isi faca serviciul. La comandantul dumneaei nu este o solutie deoarece isi pun partea unul la celalalt. Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Mugurel78 , utilizator 20:04, 25 Aprilie 2020
Depinde ce sesizare vreti sa faceti.

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Depinde ce sesizare vreti sa faceti.

Puteti sa fiti putin mai explicit? De aceea am intrebat, nu stiu ce fel de sesizare sau unde se poate face, pe mine ma intereseaza in primul rand sa rezolv problema cu permisul
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aici intri pe site-ul DRPCIV la pagina de sesizari:

[ link extern ] /
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Aprilie 2020
Lesevescu, utilizator
Ce reclamati pe scurt?
In cateva cuvinte.

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Ce reclamati pe scurt?
In cateva cuvinte.

Incompetenta angajatei si refuzul de a emite actele.Dumneavoastra ca si avocat banuiesc ca stiti legea, toate confirmarile de la un stat se gasesc sau se cer intr-un sistem electronic unde ei ca si angajati au acces, nu trebuie sa cer eu ca catatean confirmari pe care este datoria lor sa le obtina, precum si faptul ca nu trebuie nicio confirmare de la DVLA UK deoarece ultimul permis a fost emis de DGT Cadiz (Spania) si au primit confirmarea.

Alte discuții în legătură

Salutari, m-am intors recent din uk si tot incerc sa imi preschimb ... cosmin1337 cosmin1337 Salutari, m-am intors recent din UK si tot incerc sa imi preschimb permisul englezesc in permis romanesc insa ma lovesc de fiecare angajat de la ghiseuri cu ... (vezi toată discuția)
Permis auto preschimbat în uk Dani t Dani t Salut Am o problema și va scriu în vederea de a ma ajuta. Am fost în UK anul trecut și am lucrat ca șofer, permisul meu de conducere fiind de incepator. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in anul 2013 am avut un accident cu motocicleta, in ... Alexandru2021 Alexandru2021 Buna ziua! In anul 2013 am avut un accident cu motocicleta, in urma accidentului am stat in coma timp de 6 zile și mi sa întocmit dosar penal pentru ucidere ... (vezi toată discuția)