avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Suprafața dormitor
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Suprafața dormitor

Vreau să construiesc o casa și proiectantul îmi spune că un dormitor trebuie să aibă cel puțin 12 mp.
In legea locuinței spune că la o familie de 4 persoane suprafața e 22 mp în dreptul dormitoarelor. Eu vreau să construiesc 3 dormitoare; asta înseamnă că toate cele 3 dormitoare însumate sa aibă cel puțin 22 mp conform legii ?
Vă mulțumesc anticipat !

Alte discuții în legătură

Aviz sanatatea populatiei- dimensiuni minime camere asigurat asigurat Buna ziua! Vreau sa construiesc o casa doar parter. Proiectul a fost facut deja. In certificatul de urbanism scos am trecut aviz de la sanatatea populatiei. ... (vezi toată discuția)
Cat este suprafata minima acceptata pt. constr. unei case? ianci ianci Am luat in concesiune un teren si doresc sa aflu care trebuie sa fie suprafata construita sau (si) suprafata construita desfasurata minima, pe care o prevede ... (vezi toată discuția)
Locuinte pentru tinerii sub 35 de ani mbm76 mbm76 Am primit (cumparat-cu clauza de la o ruda) un teren de 580 mp in alt oras decat cel de domiciliu. -Pot beneficia de avantajele care se acorda ... (vezi toată discuția)