avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1105 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... In cat timp se pune in aplicare mandatul de executare ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

In cat timp se pune in aplicare mandatul de executare a pedepsei.....pe perioada carantinei

Am fost condamnat de instanta Curtii de apel Constanta la 4 ani de inchisoare cu executare.....sentinta fiind data azi!!!In cat timp se pune in aplicare mandatul de executare a pedepsei.....avand in vedere ca suntem sub semnul perioadei de carantina!?!?!?!

Alte discuții în legătură

Două hotărîri definitive date de instanțe diferite, nu sunt ... Mincu66 Mincu66 Două hotărîri definitive date de instanțe diferite, nu sunt concurente nu se pot contopi .Cum se va proceda la executare? Multumesc! ?Infracțiunile nu ... (vezi toată discuția)
Prescriptia pedepsei pt talharie claudiu81 claudiu81 Pe data de 3 iunie 2003 am fost condamnat la un an inchisoare pt talharie mentionez ca la acea data eram plecat din romania si sunt inca plecat.As vre sa stiu ... (vezi toată discuția)
Cerere de liberare conditionata IULIA47 IULIA47 Bună ziua. Va rog sa mă ajutați cu un model de cerere de liberare condiționată sa pot sa o motivez În FAPT și în DREPT pe vechiul cod penal .cu respect ... (vezi toată discuția)