avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Administrator unic si contractul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Administrator unic si contractul de munca

Buna ziua,
Sunt administratorul unic al unui SRL ce are ca principal obiect de activitate urmatorul cod caen 8299 – ”Alte activități de servicii suport pentru întreprinderi n.c.a.” în obiectul de activitate și e autorizată pentru prestarea activităților aferente acestui cod CAEN «în afara sediului principal sau a sediilor secundare». Practic asigur doar partea de personal pentru o alta companie cu care am un contract de adminsitare, este vb de un magazin alimentar. Intrebarea este pot in calitate de administrator sa stau la vanzare pentru un astfel de magazin dar sa nu am contract de munca inregistrat?
multumesc!
Ultima modificare: Marți, 28 Aprilie 2020
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Angajat rar si administrator la un srl sabina24 sabina24 Buna ziua! Un angajat R.A.R, in functia de inginer, poate sa fie administratorul si actionarul unui SRL care desfasoara in principal activitati de ... (vezi toată discuția)
Infintare firma prestari servicii contabilitate Bratescu Madalina Elena Bratescu Madalina Elena Vreau sa-mi deschid un srl care sa aiba ca domeniu de activitate prestarea de servicii contabile. Mentionez ca nu sunt inca membru ceccar, dar am studii ... (vezi toată discuția)
Firma resurse umane elenadragoi2008 elenadragoi2008 Vreau sa imi înființeze un srl pentru administrare personal, depunere revisal s.a. Va rog sa imi spuneti ce caen ar fi potrivit .pot pune 7022 ... (vezi toată discuția)