avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Angajat RAR si administrator la un srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Angajat RAR si administrator la un srl

Buna ziua!
Un angajat R.A.R, in functia de inginer, poate sa fie administratorul si actionarul unui SRL care desfasoara in principal activitati de intermedieri financiare, cod caen 6619, Alte activitati de servicii suport pentru întreprinderi n.c.a. Cod CAEN 8299 si servicii de asistent in brokeraj, cod caen 6621, respectiv 6622?
Va multumesc frumos!
Ultima modificare: Joi, 3 Octombrie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:20, 14 Octombrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, poate sa fie administratorul si actionarul unui SRL care desfasoara in principal activitati de intermedieri financiare.
Multumesc frumos! Dar vis-a-vis de celalalte coduri CAEN - ma refer in special la cel de broker in asigurari 6621, 6622?
Poate sa-mi raspunda si mie cineva la intrebarea de mai sus?
Multumesc frumos!
Da, poate sa fie administratorul si actionarul unui SRL- broker in asigurari CAEN 6621, 6622

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adaugare coduri caen refuzat de onrc dyna_dyanna dyna_dyanna Buna ziua M-am intalnit cu o situatie care imi da de gandit.Va rog sa ma lamuriti. Am fost la Registrul Comertului; unde am solicitat sa imi adauge noi ... (vezi toată discuția)
Cod caen la pfa CristinaPopi CristinaPopi Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu cateva opinii in legatura cu urmatoarele spete: 1. O PFA care doreste sa modifice cele 2 coduri CAEN pe care le are in ... (vezi toată discuția)
Intermediar in asigurari OanaBocancea OanaBocancea Buna ziua, Dorim sa devenim intermediari in asigurari si am inteles ca ne trebuie sa fim inregistrati in RAJ (coduri 6621 si 6622)? Nu stiu exact despre ce ... (vezi toată discuția)