avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Demisie cu referat disciplinar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Demisie cu referat disciplinar

Am demisionat pe 10.04.2020 dar le am spus că nu voi veni tot preavizul ptr ca am f multe ore suplimentare lucrate și am aflat azi ca mi s a facut o cerere disciplinară ca cică din 21.04 nu m am prezentat la serv și să se ia masuri conf regul intern art, lit, regulament ce nu l am văzut niciodată, plus ca am un nr de 11 zile de co. Ce ma sfătuiți? De ce mi se face un astfel de referat cand eu mi am dat demisia ptr ca ei mi au cerut o ptr ca mi am facut cerere de concediu si au refuzat o, au spus că demisia o aproba dar concediu nu.
Ultima modificare: Luni, 27 Aprilie 2020
Marsmary, utilizator

Alte discuții în legătură

Demisie urmată de referat disciplinar Marsmary Marsmary Am demisionat pe 10.04.2020 dar le am spus că nu voi veni tot preavizul ptr ca am f multe ore suplimentare lucrate și am aflat azi ca mi s a facut o cerere ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata pt rezolvarea unor probleme personale cu sau fara acordul angajatorului? dany_nro dany_nro sunt salariata la o societate comerciala care refuza sa -mi acorde concediu de odihna deoarece nu au personal. copilul meu se va casatori peste 4 saptamani si ... (vezi toată discuția)
Incetarea contractului individual de munca tribeca tribeca Buna ziua, Vreau sa solicit incetarea contractului individual de munca fara perioada de preaviz. Ce articole din legislatia muncii imi dau posibilitatea sa ... (vezi toată discuția)