avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Abuz in functie sau nu?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Abuz in functie sau nu?

As dori, daca poate cineva sa ma ajute cu o informatie. Am fost oprita de catre un agent de circulatie deoarece masina pe care o conduceam avea placutele de inmatriculare germane expirate, dar in acelasi timp aveam puse pe parbriz si luneta masinii numere de inmatriculare provizorii valabile. Agentul a considerat ca conduceam cu numere expirate si numere provizorii false, ca urmare mi-a retinut permisul de conducere fara a-mi elibera dovada cu drept de a conduce. ceea ce nu inteleg este de ce a considerat agentul ca aveam numere false (cele nemtesti erau expirate dar nu false, iar cele provizorii sunt valabile) si daca avea dreptul de a-mi retine permisul de conducere.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters478 , utilizator 23:20, 27 Ianuarie 2008
In nici un caz nu este abuz in functie.

Situatia descrisa de dvs. nu este deloc legala. Nu puteti conduce un automobil cu 2 numere de inmatriculare afisate in acelasi timp.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Circulatie cu numere provizorii de germania pentru 3 zile relu58 relu58 Buna ziua, Am cumparat din Germania o masina second hand pe care am adus-o pana in Romania avand documentele masinii: briful mare, briful mic, verificarea ... (vezi toată discuția)
Conducere autovehicul cu numar fals 0vasiliu0 0vasiliu0 Buna , in data de 24.05.2011 am fost oprit de politia de frontiera si mi sau ridicat numerele ptr ca erau expirate si false (deoarece nevasta mea se afla in ... (vezi toată discuția)
Retinere permis pentru numere expirate Halogen Halogen In data de 8.03.2014 am fost oprit pe bulevard pentru legitimare,agenti au constatat ca numerele de inmatriculare la masina erau expirate.Am fost la sectia de ... (vezi toată discuția)