avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Vreau sa plec de acasa
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Vreau sa plec de acasa

Buna ziua, ma numesc Andreea, Am 17 ani si 10 luni, am o relatie cu un băiat de aproape 2 ani, ne iubim foarte mult, dar singura piedică în relația noastra si majoritatea certurilor pe care le am avut au fost din cauza părinților mei, mai exact a tatălui meu care de la bun început nu a fost de acord cu el, Ba mai mult de cand ma stiu eu mi-a îngreunat viata atât mie cat si mamei si surorii mele, fiind foarte strict si crezând că mereu are dreptate si trebuie sa facem doar ca el, la o adica il stiam de frica inca de cand eram copil. Are impresia ca ne oferă prea mult, desi mereu mi a oferit doar strictul necesar,nu si da seama cat e de sever cu mine, poate el chiar crede că îmi oferă libertate. Situatia in casa mereu e tensionată si imi e frica sa fac absolut orice, intr o cearta ba chiar a si dat în mine in conditiile in care nu făcusem absolut nimic gresit. Despre iubitul meu se aud niste vorbe cu care tata nu prea a fost de acord si mi a zis sa renunț la el dar eu clar nu pot. M am săturat să ne chinuie si pe mine si pe mama...as pleca de acasa dar nu stiu ce se poate intampla pe plan juridic având în vedere că n am încă 18 ani si plus de asta imi e foarte milă de mama sa o las cu el dar chiar nu mai suport sa traiesc in tensiunea asta si sa ma vad cu iubitul meu doar cand nu e el acasa. Ajutați ma va rog cu câteva păreri si vreau sa stiu ce se poate intampla, daca poliția il poate acuza pe iubitul meu de ceva. Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 28 Aprilie 2020
AndreeaBianca200, utilizator

Alte discuții în legătură

Vreau să plec de acasă la 16 ani Anonim 28 Anonim 28 Bună ziua Am 16 ani iar iubitul meu 20 Suntem împreună de 2 ani jumătate și vrem să ne mutăm împreună El mă ajută foarte mult și îmi este ... (vezi toată discuția)
Parintii mei ameninta cu politia ca o da afara din casa pe iubita mea.. daniel9393 daniel9393 Sa va explic situatia: Parintii mei sunt divortati. Ai mei nu sunt de acord cu relatia mea. Mama mea nu mai sta cu mine si cu tatal meu in casa de la divort, ... (vezi toată discuția)
Ma pot muta la iubitul meu? am 16 ani oanacatalina22 oanacatalina22 Buna ziua! As vrea sa va adresez o intrebare. Ma pot muta la iubitul meu de 23 de ani?? Am 16 dar tata este ub alcoolic iar mama urla pana-n luna mereu la ... (vezi toată discuția)