avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 188 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie anticipate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie anticipate

se poate cumula pensia anticipata cu prest.servicii admin.imobile PFA?multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:46, 29 Aprilie 2020
În sistemul public de pensii, pensionarii pot cumula pensia cu venituri realizate din activități independente și din drepturi de proprietate intelectuală, astfel cum sunt reglementate de Codul fiscal, indiferent de nivelul acestora.

Veniturile din activități independente cuprind veniturile din activități de producție, comerț, prestări de servicii și veniturile din profesii liberale, realizate în mod individual și/sau într-o formă de asociere, inclusiv din activități adiacente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca sotul meu este in pensie de boala gr 2 fara drept de munca ... Pasere Mioara Pasere Mioara Daca sotul meu este in pensie de boala gr 2 fara drept de munca si este administrator la firma familiei ,poate incheia un contract de colaborare? Dar daca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua mă numesc popa mihaela sunt pensionata medical și ... Mihaela Mouchou Mihaela Mouchou Buna ziua mă numesc Popa Mihaela sunt pensionata medical și aș dori să știu dacă am dreptul de a deschide o firmă și ce fel de firma (vezi toată discuția)
Buna seara, pensia de invaliditate gr. ii, se poate cumula cu ... rosum2007 rosum2007 buna seara, pensia de invaliditate gr. II, se poate cumula cu veniturile din activitati independente ( intrep. individ). Multumesc! (vezi toată discuția)