avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Noul formular 230 - completare
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Noul formular 230 - completare

Buna ziua. Legat de completarea formularului 230 (ultima versiune ANAF), ma intereseaza daca obligatoriu trebuie completata si trimisa si Anexa. Mentionez ca este aceeasi unitate non-profit pentru care se directioneaza.
Pana acum, completam si Anexa, cu aceleasi date ale unitatii non-profit.
As vrea sa stiu, incat sa nu imi respinga formularul.
In intrunctiuni este specificat ca se completeaza anexa daca se distribuie catre mai multe entitati non-profit.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Formularul 230 - ordinul anaf 52/2012 aniardelean aniardelean Buna ziua, Am câteva nelămuriri şi întrebări referitoare la Ordinul ANAF nr. 52/2012, mai exact referitoare la formularul 230, respectiv: A) Ref. la ... (vezi toată discuția)
Semnătura mea falsificată! carolina21000 carolina21000 Semnătura mea falsificată !Escrocherie făcută de arendașă ! Menționez că la data de 30 septembrie 2020, am primit prin poștă o notificare de la ANAF ... (vezi toată discuția)
Directionarea unei sume reprezentând pânã la 2% din impozitul pe venit ANDA CRETU ANDA CRETU Pot alege destinatia unei sume reprezentand pana la 2 % din impozitul pe venit obtinut in anul anterior. Ce inseamna pana la 2 % , exista o limitare in acest ... (vezi toată discuția)