avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum se face constatarea imobiliara ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum se face constatarea imobiliara ?

Buna ziua.
In cazul in care propietarul unui apartament se hotaraste sa il vanda, iar o parte din acesta revine intretinatoarei acesteia prin act de intretinere iar cealalta parte fiului sau ( dupa mostenirea mamei decedate ) cum se va face constatarea imobiliara pt a se imparti banii? Pe mp care revine fiecaruia sau 50% cu 50% ?

Alte discuții în legătură

Cine o mosteneste pe bunica? cessyghe cessyghe Va prezint urmatoarea speta: apartament cumparat de mama si fiul acesteia, casatorit. Ulterior, fiului i se naste un copil. Deci, apartamentul este detinut ... (vezi toată discuția)
Împărțire bunuri MirelaIonela MirelaIonela Bunicul meu pe al cărui nume este actul de proprietate este decedat, la fel si sotia, el avea 2 copii : tatăl meu (decedat) si inca o fata. Si eu mai am o ... (vezi toată discuția)
Obtinerea unui titlu de propietate?!? paulay25 paulay25 In ce conditii as putea sa devin propietara unui apartament,(dupa moartea bunicii mele), care acum este pe numele ei, ea vrea sa mi-l treaca pe numele ... (vezi toată discuția)