avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentară minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentară minor

Bună ziua! Am o hotărâre judecătorească din 2011, în baza căreia fostul soț trebuie sa plătească minorului încredințat mie, pensie alimentara în procent de 25% din venituri. Am pana în prezent 4-5 plângeri făcute la Politie/Parchet, nesoluționate din diverse cauze. Plătește când își aduce aminte și cât vrea el. Acum locuiește și muncește în Germania. Copilul are 16 ani acum. Cum pot face sa reușesc sa obțin cei 25% lunar? Ne-am saturat și eu și copilul sa ne rugam de el sa facă un lucru normal și corect. Nu vrea sa ne spună unde lucrează. Știm doar adresa la care locuiește. De ce am nevoie, de avocat, de executor? Care sunt costurile și cât durează? O zi buna! Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 17:39, 9 Decembrie 2020
S-ar putea încerca o executare silită internațională.
Buna ziua!cum se poate obtine aceasta executare silita internationala?
Este o procedură ce se realizează prin intermediul Ministerului Justiției.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara din norvegia crystyna crystyna crystyna crystyna Tatal fetitei lucteaza in Norvegia nu contribue la cresterea ei nu santem casatoriti legal dar copilul este recunoscut ii poarta numele ce pot face sa pot ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentară pentru 2 copii minori Loredana930 Loredana930 Buna seara am fost în concubina timp de 5 ani si avem 2 copii minori până anul trecut în luna decembrie dădea bani pentru întrunirea copiilor de luna ... (vezi toată discuția)
Sunt intr-o mare problemă cu fostul soț am divortat la comun ... Irina pomanar Irina pomanar Sunt intr-o mare problemă cu fostul soț am divortat la comun acord in august anul trecut , avem 3 copii bineinteles copii sunt la mine el munceste in ... (vezi toată discuția)