Buna seara,
Deoarece ma aflu intr-o situatie, care din punct de vedere legal este peste cunostiintele mele, m-am decis sa va cer ajutorul, cu speranta ca imi veti putea oferi un punct de vedere obiectiv, la problema mentionata mai jos.
In anul 2019 am semnat un contract pentru un eveniment, care ar fi trebuit sa aiba loc anul acesta, pe 31 mai 2020, dar care din cauza restrictiilor actuale impuse de autoritati va fi cel mai probabil anulat.
Proprietarul in cauza, dispune de 2 locatii pentru evenimente de acest gen:
- locatia in cauza, pentru care am semnat contractul mentionat anterior
- o alta locatie de dimensiuni mult mai mici, cu alta structura si amenajare interioara
Data fiind situatia actuala, i-am sugerat proprietarului reprogramarea evenimentului pentru anul viitor la o data disponibilia si convenabila ambelor parti.
Proprietarul in cauza, mi-a mentionat ca locatia pentru care a fost semnat contractul din anul 2019, nu va mai fi disponibila in anul 2021, sugerandu-mi ca singura optiune ar fi sa aleg cea de-a 2 a locatie, cea de dimensiuni mult mai mici, cu alta structura si amenajare interioara decat cea mentionata in contract.
Deoarece acest lucru nu este convenabil pentru mine, am dorit restituirea sumei data ca avans la semnarea contractului din anul 2019, dar raspunsul proprietarului a fost negativ, aceasta refuzand a-mi restitui suma respectiva de bani si justificand ca "nu e vina mea pentru asta".
In cazul de fata, care considerati ca ar fi cea mai buna metoda de a rezolva legal aceasta problema ?
Va multumesc pentru timpul dvs.
Cu respect,
Robert
Cel mai recent răspuns:
al3xxxinho , utilizator
23:20, 1 Mai 2020