avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Registrator medical
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Registrator medical

Buna ziua,lucrez ca registrator medical pe o secție de Medicina Interna.Sectia face parte dintr-un spital care este suport Covid -19..se internează suspecți respectiv confirmăriti covid!toti angajații de pe secție primesc atât acel stimulent de risc cât și sporul de periculozitate de 60%!intrebarea este :cum se poate ca întreaga secție sa ia și registratura sa nu primească nimic!specific și ca îmi desfășor activitatea in cabinetul asistenților...
Ultima modificare: Vineri, 1 Mai 2020
Abcdefg26, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:11, 1 Mai 2020
Acordarea sporului este de competenta angajatorului.
Notificati angajatorul in scris, cu nr. inregistrare/ data si solicitati raspuns scris.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent covd personal din sănătate claudia.24 claudia.24 Buna ziua as vrea sa va rog daca se poate sa ma ajutati ,Lucrez in sanatate si as vrea sa va intreb Stimulentul de Covid de 2500lei se acorda in stare de ... (vezi toată discuția)
Recunoaşterea meritelor personalului angajat unitate sanitara covid-19 Registered_user Registered_user Buna ziua tuturor, LEGE nr. 56 din 15 mai 2020 Prezenta lege reglementează modalităţile de recunoaştere a meritelor personalului medical participant la ... (vezi toată discuția)
Cine are dreptul la sporul de periculozitate! CristinaCAT CristinaCAT Buna ziua! Sunt registrator medical in cadrul sectiei Psihiatrie Barbati la Spitalul Municipal Sighetu-M. Doresc un sfat in legatura cu dreptul de a primi ... (vezi toată discuția)