avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... De ce nu primesc un raspuns la intrebarea mea despre ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

De ce nu primesc un raspuns la intrebarea mea despre decizia de handicap?

Nu pot citi mesajul ...nu stiu de ce ...am mai scris aici si primeam raspunsuri de la specialisti acum nu stiu de ce nu mai pot...
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:20, 2 Mai 2020
Nu toate intrebarile primesc raspuns.. cu atat mai mult cat le postati intr-o categorie gresita.. daca puneti o intrebare care are legatura cu asistenta sociala si o postati la dreptul familiei.. riscati sa nu primiti raspuns si din acest motiv, pt ca cine s-ar pricepe sa va raspunda, nu urmareste discutiile din dreptul familiei..
ca si intrebarea asta.. puteati sa o postati la sesizari si reclamatii, nu in dreptul familiei, ca nu are legatura cu familia ca nu primiti dvs raspuns la intrebari.
urmariti-va discutia aici, am mutat-o la somaj, poate va vede cineva intrebarea si va stii sa va raspunda.
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Mai 2020
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocatnet.ro nu mai raspunde la intrebari CYBORG CYBORG Observ ca , de la o vreme, Avocatnet.ro nu mai raspunde la intrebari, sau raspunde cine stie cand. Macar sa anunte, ca s-a desfiintat! (vezi toată discuția)
Mai multe intrebari intr-o postare ContSters361573 ContSters361573 Buna ziua, In cadrul unei publicari am adresat mai multe intrebari(in categoria\\"discutii contabile si fiscale\\", forum\\"Contabilitate in general\\"), ... (vezi toată discuția)
Nu primesc raspunsuri... alexandradian_a@yahoo.com alexandradian_a@yahoo.com Buna ziua, Stiu ca nu este nimeni obligat sa raspunda, dar vreau sa stiu unde gresesc eu; de ce nu primesc raspunsuri la intrebarile postate? Nu am selectat ... (vezi toată discuția)