avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Acte Comerciale firme nerezidente
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul nerezidenţilor şi reprezentanţelor

Acte Comerciale firme nerezidente

O firma nerezidenta are in plan sa deruleze actiuni de comert in Romania; import si achizitii intracomunitare de marfuri in Romania, vanzari catre agenti economici romania.
In afara de un reprezentant fiscal pentru depunerea declaratii si plata impozite, firma nerezidenta este obligata sa isi deschida o filiala sau sucursala ?

Alte discuții în legătură

Schimbare sediu social adytz_1979 adytz_1979 Buna ziua, Cine ma poate ajuta cu informatiile necesare si pasii de urmat pentru schimbarea sediului social al unui SRL.Momentan am contract de asistenta ... (vezi toată discuția)
Am voie sa fac import/achiz.intracom?? Victorius Victorius Buna ziua, Mi am deschis recent o firma cu activitate principala 4791 - vanzari prin internet, si as dori sa aduc marfa din UE dar si din afara UE. Pot face ... (vezi toată discuția)
Societate comerciala germana cu activitate in romania BirsanPaul BirsanPaul Buna ziua, Va expun urmatoarea situatie: O firma germana cu activitate in comercializarea si personalizarea articolelor textile doreste sa inceapa ... (vezi toată discuția)