avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare obiect
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare obiect

Buna ziua,

Am avut un un binoclu de vanzare pe olx. L-am trimis la cumparator prin fan curier separat fara serviciile olx cu optiunea de verificare colet. Anterior i-am trimis toate pozele cerute cumparatorului si m-am oferit sa il dau in mana pentru a evita pretul transportului dar nu a dorit fiind din alt oras.

In ziua urmatoare cumparatorul a sunat cum ca binoclu nu este conform asteptarilor ca nu se vede corect prin el.

Ce se poate face in acest caz, eu nu am timp de pierdut cu ia-l da-l inapoi.

Sunt de buna credinta pentru ca eu am spus sa fie cu verificare la deschidere.

Ce se poate intampla in aceasta situatie.

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Posibila teapa facilitata de firma de curierat rapid cataNFS cataNFS Aveam de vanzare un samsung s5 , pe un site de vanzari , am fost contactat de un pretins cumparator , ne am inteles la pret , am trimit produsul cu verificare ... (vezi toată discuția)
Inselaciune olx am comandat un telefon prin olx, cu plata ... curatedby curatedby URGENT inselaciune olx Am comandat un telefon prin olx, cu plata ramburs, colet cu verificare. Astazi a ajuns. Telefonul se presupunea ca este nou, pe colet ... (vezi toată discuția)
Am fost înșelat la o vânzare pe olx: așa-zisul cumpărător mi-a returnat returnat un alt telefon în locul celui pe care i l-am expediat. ce e de făcut într-o astfel de situație? Luciotrifescu Luciotrifescu Salutare tuturor...in urma unui anunt postat pe olx (telefon spre vanzare)...am primit un mesaj pe acelasi olx de la un individ care m a intrebat direct daca ... (vezi toată discuția)