avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Trebuie sa platesc pensie alimentara?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Trebuie sa platesc pensie alimentara?

Buna ziua, sunt in urmatoarea situație: am facut sex neprotejat cu o femeie, acesta femeie are mai multi parteneri de sex. Femeia a ramas gravida, si acum doreste sa faca avort, eu nu doresc acest lucru (vreau sa am copilul meu, chiar daca l-as creste singur) . Daca la naștere ii fac testul de paternitate si se dovedește ca nu este copilul meu, exista posibilitatea sa fiu obligat sa platesc pensie alimentara, doarece nu am lasat-o sa faca avort?
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Mai 2020
Razvan19900905, utilizator
Cel mai recent răspuns: avocatmaria , utilizator 20:35, 2 Mai 2020
nu puteti fi platitor de pensie decat daca e copilul dvs.
daca nu sunteti tatal biologic al minorului , nu veti plati nicio pensie alimentara

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Test de paternitate George Albeanu George Albeanu Buna ziua,numele meu este George Albeanu. Am si eu o mica intrebare, acum ceva timp am fost cu o fata, am stat impreuna si am intretinut relatii sexuale. Tipa ... (vezi toată discuția)
Relatia Alex89 Alex89 Salut! Am si eu o problema foarte mare si as dori niste raspunsuri. Bun! Sa incep cu inceputul, am avut o relatie intima cu o fata pe care nu o cunosteam mai ... (vezi toată discuția)
Relație pasageră, urmată de o posibilă sarcină nedorită de partener și de hărțuire. cum poate evita tatăl să-și exercite drepturile și obligațiile de părinte? ContSters461809 ContSters461809 Salut, Am decis sa am o relatie cu o colega de munca, imediat dupa divortul meu. I-am zis ca incercam si vedem ce iese. Eu eram depresiv, mersesem la ... (vezi toată discuția)