Lucrez de mai mulți ani în cadrul unei SC. La interviu nu mi s-a prezentat fișa postului, doar am discutat pe marginea postului. Fișa nu mi-a fost prezentată nici până acum, deși am mai solicitat să o văd. La muncă apar mereu tot felul de conflicte verbale referitoare la atribuțiile mele. Sunt încadrată cu un cod COR în contract, dar mi se cere să prestez și activități aferente altui cod COR (aceste activități suplimentare nu figurează în CIM). Alți angajați nu suferă aceste abuzuri, deși ocupă același post, cu același COR și același salariu. În plus, aceste activități suplimentare mi-ar pune în pericol sănătatea în perioada pandemiei (este vorba de interacțiune directă cu clienți, deplasări etc.). Este legal așa ceva? Ce pot face pentru a justifica refuzul meu de a presta aceste activități suplimentare?
trandafir2
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Nu este legal, dar nici sanctiune nu este prevazuta. In mod normal, la angajare trebuia sa vi se prezinte fisa postului. Solicitati acum fisa postului. In plus, daca va considerati discriminata, sesizati Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii.