avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Neprimirea fișei postului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Neprimirea fișei postului

Lucrez de mai mulți ani în cadrul unei SC. La interviu nu mi s-a prezentat fișa postului, doar am discutat pe marginea postului. Fișa nu mi-a fost prezentată nici până acum, deși am mai solicitat să o văd. La muncă apar mereu tot felul de conflicte verbale referitoare la atribuțiile mele. Sunt încadrată cu un cod COR în contract, dar mi se cere să prestez și activități aferente altui cod COR (aceste activități suplimentare nu figurează în CIM). Alți angajați nu suferă aceste abuzuri, deși ocupă același post, cu același COR și același salariu. În plus, aceste activități suplimentare mi-ar pune în pericol sănătatea în perioada pandemiei (este vorba de interacțiune directă cu clienți, deplasări etc.). Este legal așa ceva? Ce pot face pentru a justifica refuzul meu de a presta aceste activități suplimentare?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 20:21, 3 Mai 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu este legal, dar nici sanctiune nu este prevazuta. In mod normal, la angajare trebuia sa vi se prezinte fisa postului. Solicitati acum fisa postului. In plus, daca va considerati discriminata, sesizati Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neacordarea majorarii salariale Shakur28 Shakur28 Buna ziua Este legal sa refuzi majorarea salariului unui angajat in conditiie in care toti angajatii firmei au primit majorari? Mentionez ca si cei care ... (vezi toată discuția)
Refuzata la angajare pe motiv ca sunt fumatoare! happyady happyady Buna seara, La recomandarea unuei cunostinte mi s-a oferit ocazia de ma angaja pe un post de vanzatoare la un magazin de cartier. In urma unei convorbiri ... (vezi toată discuția)
Contract individual de munca. Florentinian Florentinian Buna seara! As avea nevoie de o lamurire intr-o speta. la angajare, pe contractul individual de munca este mentionat pe langa felul muncii, atributiile ... (vezi toată discuția)