avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Este legal ce a facut politistul?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Este legal ce a facut politistul?

Buna ziua.am avut un ordin de protectie impotriva concubinului prin care i se interzicea accesul in casa lui si in apropierea mea.. eu avand drept de a locui in casa lui...acesta a sunat la politie si a reclamat ca ii fur lucrurile din casa..poliția a venit la fata locului si la bagat in casa in lipsa mea..este legal ce a facut politistul??va mai aduc la cunostinta ca mobila si tot din casa detin facturi.politistul la bagat in casa pe fostul concubin fara ca eu sa fiu la domiciliu...este legal ce a facut domnul politist??ca a incalcat ordinul de protectie al unui judecator si ca ulterior mia anulat ordinul de protectie??multumesc frumos
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sunt ceva detalii de care nu ne ziceti ?
Cine v-a anulat ordonul de protectie ?
Concubinul meu ma acuzat de furt la politist..aceasta a luato de buna...dupa care mia facut si un ultraj si tulburarea linistii publice ..a spus ca am facut urat...mam video inregistrat de la fata locului.politistul si seful lui au anulat ordinul meu de protectie si am fost evacuata din casa. Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

"furt" hypermarket sorin1992 sorin1992 Buna Ziua.Am fost acuzat eu si niste prieteni pe nedrept ca am furat din hypermarket Real si as dori sa stiu, daca, nu am iesit cu nimica din ... (vezi toată discuția)
Evacuare din locuinta a unei persoane fara domiciliu stabil la adresa mr2005 mr2005 Buna ziua, casa in care locuieste mama mea este proprietatea ei si a tatalui care este decedat.Din pacate nu am reusit sa facem succesiunea in urma decesului ... (vezi toată discuția)
Intimidare si amenintare cu moartea IRISL IRISL Buna ziua, In cazul unui concubinaj ce dureaza de 17 ani : - ce cale legala ar exista pentru: a) evacuarea concubinului din apartamentul proprietate ... (vezi toată discuția)