avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Colaboare CMI cu SRL Stomatologie
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Colaboare CMI cu SRL Stomatologie

Buna ziua,

Detin un SRL cu domeniu de activitate servicii stomatologice, fara punct de lucru, cu desfasurarea activitatii la beneficiar/tert (stipulat in actul constitutiv)

Activitatea SRL-ului se desfasoara in urmatoarele moduri:
1. Contract de colaborare cu alte SRL-uri/CMI-uri, unde se trateaza pacientii acestor entitati, care incaseaza integral pretul serviciilor. La sfarsit de luna se emite factura catre SRL-ul/CMI-ul colaborator.

2. Fiind cu desfasurarea activiatii la tert SRL-ul pe care il detin are o casa de marcat mobila si poate emite bonuri direct catre pacienti. Astfel, colaboarea cu un CMI (contract colaborare) presupune folosirea spatiului si tratarea pacientilor in regim prorpriu: evidenta acestor pacienti si emiterea de bon fiscal dupa fiecare serviciu prestat. Relatia cu CMI-ul unde se desfasoara activitatea este de "complementaritate" in sensul ca acoperim servicii diferite, a.i. pacietii beneficiaza de un pachet mai complex.

Va rog sa ma ajutati cu legalitatea celor doua moduri de functionare, indeosebi pentru numarul 2. Din ce am investigat cred ca sunt in regula, as vrea sa aflu daca sunt necesare si alte autorizatii pentru a fi in intregime in legalitate.

Alte discuții în legătură

Colaborare intre srl si cmi? bahaus bahaus Doresc sa inviintez un SRL in care cei 2 asociati sunt medici denstisti. administratorul este medic denitist si asociat in acelasi timp. sediul social va fi in ... (vezi toată discuția)
Srl cu caen servicii medicale DanSavu DanSavu Buna ziua, Inteleg ca pt.a presta servicii de medic dentist a fost scos in afara legii PFA ul, avand ca variante CMI si SRL. Intrebarea mea este: daca ... (vezi toată discuția)
Angajare medic stomatolog la cmi...cu contract colaborare? sssmihaela sssmihaela buna ziua, sotul meu este medic stomatolog si detine un cmi. I s-a oferit posibilitatea sa mearga sa profeseze in Franta, dar nu doreste sa suspende ... (vezi toată discuția)