avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Probleme juridice de familie Vanzare cumparare
Discuție deschisă în Probleme juridice de familie

Vanzare cumparare

Buna ziua mama a vandut pamantu la copilul fratelui meu dar nu a facut succesiune dupa tata el este mort din anul 1981 .In contract reiese ca pamantul este cumparat si dupa intabulat.Dar aici este o fresarla ca pe acte este cumparat in 1/01/2004 dar cand lo Vladut mama la baiat pamantu Nu era pe mama era pe alt cineva.In luna mai 2004 lam intabulat eu tot pamantu pe mama .As vrea sa stiu daca se poate anula vanzarea sau titlul de proprietate pentru ca actele nu sant in regola

Alte discuții în legătură

Titlu proprietate pamant extravilan,titularu decedat simpatyk simpatyk Buna Ziua Este vorba de Titlul de proprietate al bunicului meu care este decedat de 15 ani. Cat a trait a dat cate 1 hectar de pamant la fiecare copil sa ... (vezi toată discuția)
Mai am teren agricol cornel10 cornel10 Mai am teren agricol de primit din partea lui bunicu . eu fiind mostenitor , an adeverinta si Titlu de propietate nu este trecut terenu .Titlu de propietate ... (vezi toată discuția)
Impartirea mostenirii typa typa suntem 3 surori,parintii decedati,avem un act de mostenire.Dupa moartea mamei sa facut succesiune iar cele 2 surori au cedat in favoarea mea.Dupa moartea ... (vezi toată discuția)