avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declarare venit
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declarare venit

Buna ziua! Va rog sa ma sprijiniți cu unele informatii.
Sunt angajat la o firma, iar in zilele libere lucrez particular(zilier) ca confecționer in fier.
Vreau sa stiu cum pot sa ma pun in legalitate, sa-mi declar veniturile pentru a nu fi pus in situatia in care sa fiu amendat sau sa savarsesc infractiunea de evaziune fiscala.
Mulțumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Zilieri pentru santier camelia50 camelia50 Buna ziua Sunt particular din Bucuresti si doresc sa-mi izolez si varuiesc casa. Am gasit patru muncitori care pot sa ma ajute. Lucrarea ar dura aproximativ ... (vezi toată discuția)
Fără autorizatie George199504 George199504 Lucrez particular in construcții fara autorizație, ce pot pati daca sunt prins, multumesc (vezi toată discuția)
La ce ma expun? chat_fete chat_fete Buna ziua! detin un studio de videochat...deschis recent si bineinteles m-ar interesa sa aflu la ce ma expun pentru ca inca nu am firma facuta ptr acest ... (vezi toată discuția)