Buna ziua!
detin un studio de videochat...deschis recent si bineinteles m-ar interesa sa aflu la ce ma expun pentru ca inca nu am firma facuta ptr acest studio...iar fetele care vor veni sa lucreze nu au carti de munca. Daca este cineva amabil sa-mi spuna si mie ce as putea pati in cel mai rau caz pentru asa ceva...si cum ar trebui sa procedez in cazul in care am de-a face cu politia. Multumesc anticipat!
Salut!
Activiatea dvs. poate fi desfasurata in cadrul uni societati cu raspundere limitata. Pentru fete s-ar putea incheia cate un contract de prestari servicii care va fi declarat de catre acestea la Ad-tia financiara de domiciliu pentru impozitare de 16% din valoarea venitului brut incasat.
Politia poate sa va amendeze pe Legea 12/1990 privind activitati neautorizate si obtinerea de venituri ilicite, dosar penal pentru savarsirea infractiunii de evaziune fiscala ,Legea 87/1994 si sesizarea fiscului prin Ad-tia financiara si a Garzii financiare pentru a stabilii prejudiciul cauzat statului prin neplata impozitelor si taxelor aferente veniturilor obtinute atat de societate cat si de personalul ce deserveste activitatea.
Pentru desfasurarea unor astfel de activitati, in functei de fiecare caz, pedeapsa este cu amenda sau inchisoarea.
Asa ca mai bine intrati in legalitate..., va costa mai putin...