avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Vanzari piese auto fara autorizatie?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Vanzari piese auto fara autorizatie?

in curtea cuiva se vand piese auto diverse fara ca acestia sa aiba vreo autorizatie, sau ceva de genul acesta, ori intrebarea este strict in domeniu legii, putem vinde orice fara sa platim taxe si impozite? sau ce fel de obiecte, produse putem comercializa fara sa platim o taxa la stat.
Cel mai recent răspuns: ContSters269606 , utilizator 22:44, 4 Noiembrie 2012
Nu se poate fara a avea autorizatie, fara ca persoana sa fie constituita ca PFA sau societate comerciala. Ceea ce face persoana respectiva constituie o fapta ilicita, veniturile acestuia obtinute din activitati de comert neautorizate, nefiind supuse impozitarii de catre statul roman.

Poate fi amendat, iar piesele auto confiscate.
Multumesc mult! :)
Si unde pot depune plangere, dansii deranjeaza cu tot felul de indivizi care vin sa se uite la piese..o autoritate in domeniu? garda financiara ploiesti? taxe si impozite sau politia?
Multumesc din nou!
La Politia economica.

Sunt in aceeasi curte cu Dvs.?

vecini de curte..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecinii nu ma lasa nici sa traiesc pfaptrb pfaptrb Buna ziua, Sunt PFA intr-un sat din judetul neamt mai exact detin un atelier de intretinere si reparatii auto, tin sa mentionez ca am toate actele necesare ... (vezi toată discuția)
Vecin enervant ilcsi22 ilcsi22 Buna ziua Avem o problema care exista de mai multi ani. Al doilea vecin este invidios pe noi de ani de zile pentru ca tatal meu are atelier de tamplarie si ... (vezi toată discuția)
Litigiu intre vecini plesuteo plesuteo Buna ziua, De cca o luna am probleme cu vecinii mei in sensul ca acestia au reclamat la primarie si la politia locala ca avem in curte un solar (il avem de 15 ... (vezi toată discuția)