Buna ziua,
Sunt PFA intr-un sat din judetul neamt mai exact detin un atelier de intretinere si reparatii auto, tin sa mentionez ca am toate actele necesare desfasurarii acestei activitati.
Totul a inceput in urma cu cativa ani cand a inceput calvarul: garda de mediu, garda financiara, inspectia muncii si toate institutiile posibile si imposibile.Vreau sa spun ca toate acestea ma viziteaza de cel putin o data pe an iar acuzatiile dintre cele mai diverse: ca ii poluez fantana, ca am angajati, ca poluez raul in apropiere,ca nu am autorizatie de functionare si multe alte minciuni. Primele reclamatii primite s-au sfarsit cu sanctionarea mea, pentru ca abia imi deschisesem activitatea si nu aveam absolut toate lucrurile la punct. Insa acum cei care vin sa verifice acuzatiile facute de vecina mea fie constata ca e totul in regula fie ma avertizeaza in privinta oricarui lucru minor.
Asta nu e tot de fiecare data cand am un client, ea vine la gard, imi face poze, ori isi face de treaba si se uita in curtea mea sa vada cu cine sunt ,sa auda ce vorbesc si sa ma insulte, fapt ce ma defaimeaza in ochii clientului. Am depus declaratii la politie in urma carora a fost si sanctionata.
Pe langa toate acestea imi opreste copiii pe drum, ii jigneste,ii ameninta ca va merge la scoala unde invata si va spune ce fac ele acasa, tin sa va spun ca fetele mele nu fac absolut nimic ce ar putea-o deranja pe dansa, le-am invatat ca raului nu-i raspunzi cu rau si ca roata se mai intoarce.
Astept orice parere, sfat pe care mi-l puteti oferi. Multumesc.
Pentru a indeparta posibilitatea realizarii de poze prin gard,realizati protectie prin aplicare de fibra carbon pe gardul dvs
Pentru amenintari,daca detineti probe temeinice,sesizati oficial politia responsabila
Grandomanie
dumnez
buna!de ceva vreme am revenit la domiciliul pe care l-am avut prima data.aici am gasit aroganta grandomanie a celor din jur si binenteles de ce imi merge mie ... (vezi toată discuția)