avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Procedura cumparare auto din Austria
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Procedura cumparare auto din Austria

Buna ziua,
As dori sa merg in Austria sa achizitionez o masina. De ce trebuie sa tin cont si ce acte trebuie sa primesc de la proprietarul masinii, ce acte trebuie incheiate?
Mai exact, care este toata procedura astfel incat sa rezolv rapid si sa ma intorc cu masina in Romania de preferat in aceeasi zi?

Alte discuții în legătură

Drept de circulatie in austria cu masina inmatriculata in romania kelios kelios Buna ziua, In primul rand tin sa mentionez ca sunt nou,ft nou pe site-ul dvoastra,si sper ca totul sa decurga bine si sa nu dau gres cu ceva!? As dori o ... (vezi toată discuția)
Buna seara! vin si eu cu o problema legata de achiziționarea ... Jancon Jancon Buna seara! Vin si eu cu o problema legata de achiziționarea unui automobil! Masina pe care am cumparato( nu este achitata integral), nu este cumparata de la ... (vezi toată discuția)
Am cumparat masina furata brunettzica brunettzica ma confrunt cu o problema grava si va rog sa ma ajutati prietenul meu a cumparat o masina din romania cu numere de italia,proprietarul a spus ca este totul in ... (vezi toată discuția)