Buna ziua .
Am cumparat o casa batraneasca pe raza jud.Iasi cu 3000mp .
Incerc de 2 ani sa trag curent dar nu reusesc . Terenul a fost intravilan dar vechiul proprietar a facut cerere la primarie sa il treaca in extravilan din cauza impozitului prea mare a spus el.
Am angajat o firma sa imi faca lucratea de bransare la energie electrica cu toata documentatia necesara . Au facut dosarul , l-au depus la primarie , am primit aviz favorabil de la Eon si intre timp au facut si lucrarea cu soclu pt contor si cablu pana in casa cu bec .
Dosarul a fost respins la cadastru pe motiv ca nu se poate trage curent pe extravilan.
Legal asa este dar nu il pot trece intravian deoarece nu am decat 2 vecini in vecinatate si acestia nu doresc sa faca PUZ ul.
Terenul este intabulat si figureaza cu casa dar fara proiect si autorizatie de constructie ( casa de 100 ani care figureaza in acte cu 80mp amprenta) .
Daca reusesc sa fac PUZul si trec terenul intravilan pot trage curent pe acest imobil fara proiext ?
Cum pot proceda sa ma bransez la curent ?
Multumesc anticipat !
.au facut si lucrarea cu soclu pt contor si cablu pana in casa cu bec .
Dosarul a fost respins la cadastru pe motiv ca nu se poate trage curent pe extravilan.
~ final discuție ~