Mic magazin alimentar (de cartier 16mp) exista codurile caen 5211; 5248 . Cu activitate din 2005.
Problema este : in magazin exista un automat de cafea cu manipulare exclusiva a unei SC cu care exista contract ; Mai nou imi este solicitat codul caen 1083 (prepararea cafelei) !
Doresc sa stiu daca este normal/corect acest lucru ?
Invoc/argumentez cu faptul ca aceste automate de cafea se pot gasii si in spatii publice (metro,spital, etc)
Multumesc anticipat pentru raspunsuri
In mod normal nu ar trebui sa aveti nevoie de acel cod caen. Daca nu administrati de loc automatul de cafea. Practic Dvs. oferiti cativa mp. pt. cineva sa administreze automatul de cafea, cineva care trebuie sa aiba codul caen pt. prepararea cafelei.
Parerea mea ... #-o
nu cred
contractul de prestari servicii ar trebui sa fie suficiet.
Dar pana acuma in baza a ce contract colaboreaza firma respectiva pe la alte entitati? Acelea au codul CAEN 1083?
buuuun
deci proprietarul magazinului ii ofera proprietarului aparatului de cafea un spatiu in magazinul sau. proprietarul aparatului de cafea administreaza aparatul (aduce cafea, zahar, face reparatii etc) si ii plateste proprietarului magazinului o anumita suma periodic. suna a contract de prestari de servicii???
poate ca, in mod eronat, a fost incheiat un contract de prestari de servicii, ceea ce ar duce la concluzia ca proprietarul magazinului este si proprietarul aparatului de cafea (proprietarul aparatului fiind in aceasta situatie doar un prestator) si, evident, se cere si respectivul cod caen.
Proprietarul aparatului de cafea se angajeaza sa presteze anumite servicii la "domiciliul" clientului, adica sa "prepare cafea". Cu aparatul respectiv.
Daca ar cumpara aparatul proprietarul alimentarei si el ar presta serviciul, iar trebui codul caen.
Parerea mea ...
Cod caen 1083
MIHAELA 1968
Mic magazin alimentar (de cartier 16mp) exista codurile caen 5211; 5248 . Cu activitate din 2005.
Problema este : in magazin exista un automat de cafea cu ... (vezi toată discuția)