avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 cod caen 1083
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

cod caen 1083

Mic magazin alimentar (de cartier 16mp) exista codurile caen 5211; 5248 . Cu activitate din 2005.
Problema este : in magazin exista un automat de cafea cu manipulare exclusiva a unei SC cu care exista contract ; Mai nou imi este solicitat codul caen 1083 (prepararea cafelei) !
Doresc sa stiu daca este normal/corect acest lucru ?
Invoc/argumentez cu faptul ca aceste automate de cafea se pot gasii si in spatii publice (metro,spital, etc)
Multumesc anticipat pentru raspunsuri
Cel mai recent răspuns: Mihail Cazacioc , Consilier juridic 19:04, 14 Decembrie 2009
Cod CAEN 1083-este pentru "prelucrarea ceaiului si a cafelei" dpdv industrial.
Pentru folosirea automatelor de vandut cafea va trebuie cod CAEN -4799 Comert cu amanuntul in afara magazinelor, standurilor, chioscurilor si pietelor.
O solutie ar fi scoaterea din magazin a aparatului si plasarea in apropriere, astfel ca afacerea sa fie a celui care este proprietarul automatului .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate comerciala - cod caen 1083 MIHAELA 1968 MIHAELA 1968 Mic magazin alimentar (de cartier 16mp) exista codurile caen 5211; 5248 . Cu activitate din 2005. Problema este : in magazin exista un automat de cafea cu ... (vezi toată discuția)
Autorizatie dsvsa ContSters304386 ContSters304386 Buna ziua. Daca am autorizat codurile CAEN 9328 \\"Alte activitati recreative si distractive\\", 1083 \\"Prelucrarea ceaiului si a cafelei\\" si 4799 \\" ... (vezi toată discuția)
Cod caen preprare cafea p_orsyka p_orsyka Buna ziua, am un magazin cu codul caen 4711 - Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse alimentare, bauturi si tutun, ... (vezi toată discuția)