avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatie DSVSA
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatie DSVSA

Buna ziua. Daca am autorizat codurile CAEN 9328 "Alte activitati recreative si distractive", 1083 "Prelucrarea ceaiului si a cafelei" si 4799 " Comert cu amanuntul efectuat in afara magazinelor, standurilor, chioscurilor si pietelor" am nevoie de autorizatie de la DSVSA?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Cod caen 1083 MIHAELA 1968 MIHAELA 1968 Mic magazin alimentar (de cartier 16mp) exista codurile caen 5211; 5248 . Cu activitate din 2005. Problema este : in magazin exista un automat de cafea cu ... (vezi toată discuția)
Cod caen 4799 ContSters304386 ContSters304386 Buna seara. Daca am ca obiect de activitate secundar \\"Comert cu amanuntul in afara magazinelor, standurilor, chioscurilor si pietelor\\" - cod caen 4799, pot ... (vezi toată discuția)
Coduri caen magazin alimentar, automat cafea, organizare evenimente si lucrari constructii boggieuk boggieuk Buna ziua, Ma poate ajuta cineva cu cateva coduri CAEN, in speta : -codul caen pentru a functiona ca magazin alementar; -codul caen pentru cafea (pentru a ... (vezi toată discuția)