avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Adresa de domiciliu din CI nu mai e actuala
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Adresa de domiciliu din CI nu mai e actuala

Am cumparat acum trei ani o locuinta in care a locuit o ruda a proprietarului. Adresa locuintei noastre este si adresa de domiciliu in CI a rudei proprietarului. In tot acest timp, toata corespondenta, inclusiv amenzile, citatiile. etc. vin pe adresa noastra aduse de Posta sau de Politie, chiar daca si Posta si Politia stiu ca individul nu mai locuieste aici de trei ani. Ce trebuie sa facem sa oprim aceasta situatie? Sa mai suportam cinci ani de zile pina expira CI a individului?

Alte discuții în legătură

Adresa de domiciliu din ci Irgo Irgo Am cumparat acum trei ani o locuinta in care a locuit o ruda a proprietarului. Adresa locuintei noastre este si adresa de domiciliu in CI a rudei ... (vezi toată discuția)
Primire in spatiu prin viza de resedinta - consecinte ? mirandolina53 mirandolina53 Bună- ziua, va rog frumos sa îmi răspundeti la urmatoarea întrebare: - o ruda de-a mea doreste să - si facă viza de resedintă pe adresa mamei mele. ... (vezi toată discuția)
Buletin de identitate edo23 edo23 Buna ziua, Am trait in concubinaj cu cineva mai multi ani, timp in care persoana respectiva si-a facut buletin pe adresa la care locuiam impreuna. As dori ... (vezi toată discuția)