avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Trecere de la PFA la II
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Trecere de la PFA la II

Am un PFA cu un singur cod caen si doresc sa mai adaug coduri caen care sa imi permita sa comercializez atat la targuri/festivaluri cat si online ceea ce realizez din activitatile mele de handmade. Am gasit codurile caen pentru ceea ce produc, bijuterii fantezie, accesorii si haine, si am vazut ca exista codul 4789 pentru Comert cu amanuntul prin standuri, chioscuri si piete al altor produse si codul 4791 pentru comert online. Intrebarile mele sunt legate de doua aspecte. Primul ar fi daca avand si acel caen 4789 pot opta pentru impozitare in sistem real, sau sunt obligata sa aleg norma de venit? A doua intrebare este daca pot trece de la PFA la II, intrucat codurile caen care imi trebuie depasesc numarul de 5 maxim pe care le poate avea un PFA. Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 7 Mai 2020
Roxie, utilizator

Alte discuții în legătură

Diploma/atestat pfa mvstancu mvstancu Bună ziua, Doresc înființarea unui PFA pentru a vinde legal bijuterii handmade confecționate de mine (brățări împletite, brățări din mărgele, ... (vezi toată discuția)
Coduri caen pentru comert online cat si in standuri, chioscuri si piete alinmihai alinmihai Buna ziua, Doresc sa infiintez un SRL-D pentru vanzarea de articole pentru pescuit atat online cat si in standuri, shioscuri, piete, etc. Va rog, daca se ... (vezi toată discuția)
Nu stiu ce cod caen sa aleg Miriam.M Miriam.M Confectionez produse handmade, mai exact tablouri si felicitari, realizate prin tehnica Quilling (in principal din hartie prelucrata foarte mult pentru a ... (vezi toată discuția)