avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract prestari servicii
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract prestari servicii

Mă interesează un model de contract prestări servicii intre un SRL și un PFA ptr servicii intr-un salon de frumusețe.
Mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Avocat Lucia Pascaru , Avocat 13:54, 8 Mai 2020
Trimiteţi pe email la adresa avocatpascaru@gmail.com sau pe [ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Colaborare fotograf-salon infrumusetare ataela1 ataela1 Am un PFA -Fotograf .Doresc sa colaborez cu un alt PFA care este un salon de infrumusetar. Colaborare ,in sensul ca eu ca fotograf trimit viitoarele mirese la ... (vezi toată discuția)
Conducatorul institutiei nu aproba cererea de transfer, ce se poate face? Taisa Taisa Buna ziua. Ce se poate face in urma refuzului conducatorului unitatii de a \"dezlega\" un functionar public, doritor de transfer la alta ... (vezi toată discuția)
Plan de redresare necesar acordarii esalonarii la plata a creanteor bugetare manuelle manuelle Buna ziua. Ma puteti ajuta cu un model de plan de redresare financiara? Am nevoie sa-l anexez cererii de esalonare la plata a creantelor bugetare in baza OUG ... (vezi toată discuția)