avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reclamatii site-uri jocuri on-line
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reclamatii site-uri jocuri on-line

Buna ziua,

Stie cineva ce agentie se ocupa de monitorizarea / reglementarea /verificarea firmelor / site-urilor care ofera drept servicii jocuri online ?

Pentru jocurile de noroc exista ONJN - Oficiul National pentru Jocuri de Noroc, insa pentru categoria asta - site-uri de divertisment / jocuri online nu am gasit nicio referire.

Ma intereseaza pentru ca doresc sa fac o reclamatie pentru abuz si din pacate nu stiu catre ce agentie sa ma adresez.

Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Ajutati-ma sa inteleg raspunsul primit de la onjn respect_ respect_ ONJN = Oficiul National pentru jocuri de noroc. Ma ocup cu internet marketing (pe siteurile mele promovez siteuri de jocuri de noroc. De exemplu ... (vezi toată discuția)
Unde pot depune o sesizare împotriva onjn cornel2222 cornel2222 Bună ziua ,doresc să știu unde pot formula o plângere împotriva onjn ,doresc să fac o sesizare în schimb la numărul de telefon nu răspunde nimeni de ... (vezi toată discuția)
Intrebare din domeniul jocurilor de noroc online. Marian9999 Marian9999 Buna ziua. Vin cu o întrebare din domeniul jocurilor de noroc online. Este vorba despre autoexcluderii. Pe pagina celor de la ONJN scrie așa\"Oficiul ... (vezi toată discuția)