avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reclamatii site-uri jocuri on-line
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reclamatii site-uri jocuri on-line

Buna ziua,

Stie cineva ce agentie se ocupa de monitorizarea / reglementarea /verificarea firmelor / site-urilor care ofera drept servicii jocuri online ?

Pentru jocurile de noroc exista ONJN - Oficiul National pentru Jocuri de Noroc, insa pentru categoria asta - site-uri de divertisment / jocuri online nu am gasit nicio referire.

Ma intereseaza pentru ca doresc sa fac o reclamatie pentru abuz si din pacate nu stiu catre ce agentie sa ma adresez.

Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Ajutati-ma sa inteleg raspunsul primit de la onjn respect_ respect_ ONJN = Oficiul National pentru jocuri de noroc. Ma ocup cu internet marketing (pe siteurile mele promovez siteuri de jocuri de noroc. De exemplu ... (vezi toată discuția)
Intrebare din domeniul jocurilor de noroc online. Marian9999 Marian9999 Buna ziua. Vin cu o întrebare din domeniul jocurilor de noroc online. Este vorba despre autoexcluderii. Pe pagina celor de la ONJN scrie așa\"Oficiul ... (vezi toată discuția)