avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Facturi neinregistrate
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Facturi neinregistrate

Eu am un pfa si am luat un ierbicid cu factura dar nu am inregistrat factura.
E vreo problema
Cel mai recent răspuns: nicolaedenisalaura@gmail.com , utilizator 22:59, 10 Mai 2020
Da. inregistrati in registrul jurnal de incasari si plati toate platile la facturile, la ceea ce achzitionati pe pfa.
Factura este din 2019
Daca nu o inregistrez ce se poate intampla.
Inregistrati-o in registrul jurnal jurnal de incasari si plati la finalul inregistrarilor pentru 2019 si daca ati apucat sa depuneti declaratia unica pentru inchiderea anului 2019, mai depuneti una, rectificativa pentru acelasi an.
As vrea sa stiu ce se poate intampla daca nu o inregistrez ?pt k acel ierbicid este pentru lucerna iar eu am proiect pt dovlecel si as avea problema daca o inregistrez.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intampla cu marfa daca onrc a radiat pfa-ul? Magbd Magbd Buna ziua, Daca am PFA-ul radiat fin oficiu, ce se intampla cu marfa pana cand infiintez alt PFA? Si dupa aceea? (vezi toată discuția)
Cand trebuie sa platesc impozitul la stat simonaandree simonaandree Anul trecut in octombrie mi-am deschis un PFA si m-am inregistrat la Anaf iar doamna de la ghiseu mi-a zis ca ne vedem la anul dar nu a precizat daca dupa un ... (vezi toată discuția)
Calcul impozit pfa-norma de venit alexandrabozga alexandrabozga Buna ziua! Am o situatie complexa: Pfa deschis in februarie 2019 cu norma de venit, urmeaza nastere la începutul lunii martie 2020. Daca suspend pfa-ul in ... (vezi toată discuția)