avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de inserție
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de inserție

Buna ziua ! In conformitate cu modificările actuale ale legii privind stimulentul de inserție, ma încadrez sa-l primesc odata ce am întârziat din pricina stării de urgență? Dețin PFA si trebuia sa revin pe data de 1 mai.De la primărie mi se spune sa depun cerere pentru șomaj tehnic. Eu doresc sa ma întorc la munca din 15, deoarece se deschid saloanele si lucrez in domeniu.
Cel mai recent răspuns: Cristina8R , utilizator 17:44, 10 Mai 2020
Inca nu se stie sigur care va fi situatia dupa data de 15.05 .... nu exista text de lege adoptat care sa mentioneze ca se deschid saloanele.

Daca este asa , atunci puteti depune actele pentru stimulent ... cand implineste copilul vasta de 2 ani?
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Mai 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic
Copilul va împlini 2 ani pe 28 iulie.
Inainte de 25 mai , va trebui sa reveniti la munca si ,totodata, sa depuneti actele pentru stimulent.
Chiar dacă ultima luna este a tatălui? Adica iulie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenire la serviciu dupa concediu crestere copil Alexcovacel Alexcovacel Buna ziua! Va rog mult sa imi spuneti cu cat timp inainte ar trebui sa ma intorc la munca, daca doresc stimulentul de insertie. Perioada concediului este de 2 ... (vezi toată discuția)
Acordare stimulent zsigmond_viorel zsigmond_viorel Buna seara! Lamuriti-ma si pe mine daca eu vreau sa primesc stimulentul de 500 de lei si sa ma intorc la munca cat de repede o pot face ? si in acei 500 se ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie radmaria radmaria Buna ziua, As avea si eu o nelamurire....sunt in concediu de ingrijire a copilului,iar in iulie copilul implineste varsta de un an.Eu am optat pt concediu de ... (vezi toată discuția)