avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Suspendat sau Anulat?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Suspendat sau Anulat?

Buna ziua!
In 2017 am fost testat cu 0.6ml/l alcool in aerul expirat, si am fost condamnat la 2 ani de inchisoarea cu amanarea aplicarii pedepsei, aceasta pedeapasa a expirat luna trecuta pe 12 aprilie.
Imi poate clarifica cineva, cum imi pot redobandi permisul? Acesta este anulat sau suspendat?
Cel mai recent răspuns: Munteanu Emeric , utilizator 13:28, 9 Mai 2020
Permisul il puteati recupera imediat dupa ce hotararea a ramas definitiva daca nu aveati stabilit de catre instanta obligatia sa nu conduceti in termenul de supraveghere.
Mi s-a stabilit, intradevar, obligatia de a nu conduce pe termenul supravegherii. Cu ce imi influenteaza acest lucru capacitatea de a redobandi permisul?
Dupa trecerea termenului, va recuperati permisul.
Fara nevoia de a sustine examenul de redobandire?
Fara, mergeti oricum la politie si o sa va informeze.
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Mai 2020
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

Alte discuții în legătură

Alcoolemie 0.64 în aerul expirat (măsurare cu etilotestul) mcchris mcchris Buna ziua. Am facut o mare prostie si as avea nevoie de niste sfaturi competente. Am fost depistat cu 0.64 mg/l la etilotest dupa ce am consumat 3 beri intr-un ... (vezi toată discuția)
Aseară am condus mașina 30 metri cu o alcolemie de 0.66 in ... Ionut2345 Ionut2345 Aseară am condus mașina 30 metri cu o alcolemie de 0.66 in aerul expirat . Ulterior am fost dus la UPU pentru analize, nu au fost anumite evenimente, avarii ... (vezi toată discuția)
Condus sub influența substanțelor psihoactive Mihai.1503 Mihai.1503 Am fost oprit la un control in trafic, prin care s a constatat ca am săvârșit infracțiunea de conducere sub influența substanțelor psihoactive. ... (vezi toată discuția)