avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Denigrarea unui părinte
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Denigrarea unui părinte

Ce este de facut in situatia in care fiind in divorț cu soțul meu , acesta ma denigreaza in fata fetiței de 6 ani( ii spală creierul) ,încât fetița refuză sa mai vina la mine,deși a fost in permanenta cu mine?
Cel mai recent răspuns: When , utilizator 21:42, 9 Mai 2020
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Alienare parentala, se folosește în timpul divorțului pentru a obține domiciliul copilului sau după divorț pentru a te răzbuna pe fostul partener.
Ordonanță președențiala pentru a stabili domiciliul copilului la dumneavoastră cât mai rapid pana se soluționează procesul de fond. Apoi, pana va cere tatăl program de legături personale o sa câștigați câteva săptămâni în care sa o scoateți de sub influenta lui.
Va sfătuiesc sa înregistrați copila și sa încercați sa aveți martori când va povestește ce ii spune tatăl ei.
Luați masuri cât mai rapid pentru ca e un abuz extraordinar la adresa copilului.
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Mai 2020
When, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copil minor alienat parental sever de mama, impotriva tatalui valino valino Buna ziua! Sunt tatal unei fetite minore si urmaresc cu mare atentie aceasta comunitate, in special cea din domeniul Dreptul familiei sau probleme juridice de ... (vezi toată discuția)
Influența negativă a tatălui asupra copilului. ce pot face pe cale legală? Honey32 Honey32 Buna ziua. Am o problema cu fostul concubin si cu relatia lui de tata cu fiica noastra. De fiecare data cand o aduce (dupa vizita la el) fetita, de 2 ani si 5 ... (vezi toată discuția)
Minora 8 ani - probleme cu tatăl și cu familia lui Titza. Dumitrita Titza. Dumitrita Bună ziua, sunt divorțată și am o fetita de 8 ani. Problema este ca micuța a devenit minge de ping pong între mine și familia fostului soț. După ... (vezi toată discuția)