avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 335 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Casatorie in Spania si Propietatile din Romania
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Casatorie in Spania si Propietatile din Romania

Buna ziua, eu si iubita mea vrem sa ne cununam in Spania dar daca ea o sa treaca pe numele meu nu stiu dupa aia cu propietatile din romania ce se intampla, trebuie schimbate actele de propietate pe noul nume de familie? sau sunt valide tot cu vechiul nume de familie?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 18:17, 10 Mai 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu se schimba nimic.
Actele nu se mai pot modifica.
In cuprinsul lor este menționat cnp-ul.
Si cand schimba buletinul nu se schimba si cnp-ul? Intreb pentru ca nu stiu cum este cu buletinele din romania, sunt de mic plecat in spania si nu stiu cum este cu buletinele in romania.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cnp-ul este pe viata.
Se aloca cand se eliberează certificatul de nastere si nu se schimba niciodată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare-cumparare casa marin05 marin05 Situatia sta in felul urmator: in anul 2008, tatal meu (care a decedat recent) si mama mea au trecut o parte din proprietate (adica o casa din cele doua case ... (vezi toată discuția)
Schimbare cnp otonel otonel Salutare la toata lumea Am si eu o problema ,nu stiu cum de s-a nimerit sa mi se intample mie ca am inteles ca sunt catva in tara la fel ca mine Problema ... (vezi toată discuția)
Ieșire din tara imediat după căsătorie danielstefan392 danielstefan392 Buna ziua, Peste câteva zile am nuntă și imediat după nuntă avem plătită o vacanta in Grecia. Problema este că soția trebuie sa ia numele meu de ... (vezi toată discuția)