avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Facturi completate incomplet
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Facturi completate incomplet

Bună ziua.
După 4 ani de emis facturi, mi-am dat seama ca sunt completate incomplet.
Adică nu am menționat pe factura ca sunt cu Tva la încasare, Jos la factura unde sunt totaluri am trecut doar totalul de plata (cal 5+6),adica nu am adunat pe coloane total tva și total val.
Si încă o greșeală a fost ca la fact de storno am trecut cu minus și prețul unitar.
Imi puteți spune va rog ce pot sa fac în aceasta situație.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Nir calculat corect? denisa2011 denisa2011 buna ziua, am urmataorea factura produsul x pret unitar 33.59 lei val: 403.08 val TVA 36.28 -5% produsul Y 16.80 lei val ... (vezi toată discuția)
Factura avans servicii gabi.b gabi.b Pe data de 01.10.2010 am facut o factura de avans servicii cf. contract si pe data de 10.10.2010 am incasat prin banca contravaloarea ei. Avans servicii ... (vezi toată discuția)
Cum se face fact.finala daca am o factura de avans? analici analici Buna ziua Cum se face factura finala catre un client daca am o factura de avans?De ex: fact avans 5000 lei , clientul doreste sa fac storno la factura in ... (vezi toată discuția)