avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... De legea asta ce se mai aude????
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

De legea asta ce se mai aude????

Parlamentul a adoptat legea PSD care prevede spor de 30% pentru medicii implicați în lupta COVID și pensie pentru copiii celor decedați
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:14, 14 Mai 2020
Gasiti informatii utile aici: www.avocatnet.ro/articol_547...
banii aceea sunt de la UE
legea cu majorarea sporului cu 30% pe perioada stari de urgenta si 3 luni dupa e cu totu altceva... nu stiu daca a fost promulgata de presedentie si publicata in monitoru oficial sa poata deveni si aplicabila...
Nu am informatii despre alta lege. Posibil sa fie doar o propunere ramasa la stadiul de propunere ca multe altele.
Legea pentru recunoaşterea meritelor personalului medical participant la acţiuni medicale împotriva Covid-19
[ link extern ]
sa inteleg ca nu a fost promulgata de presedinte ?

Alte discuții în legătură

Termoscanner masurare febra umana - virus covid 19 oanaportar oanaportar Hristos a înviat ! În cursul acestei zile instituția noastră a primit o ofetă: oferta termoscanner masurare febra umana, virus COVID 19. În presă ... (vezi toată discuția)
Alegerile parlamentare din luna decembrie 2020 va par potrivite ... CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Alegerile parlamentare din luna decembrie 2020 va par potrivite in acest moment? Ar ajuta la reducerea numărului de infectari sau la eradicarea virusului ... (vezi toată discuția)
Zi libera in codul muncii - ziua sfantului apostol andrei Aargau Aargau Buna ziua, am inteles ca ieri a fost adoptat in Parlament sa fie introdusa ziua de 30. Noiembrie ca zi de Sarbatoare legala. Imi puteti va rog spune daca ... (vezi toată discuția)