Cat privește interesul poporului român eu cred ca ar fi bine ca puterea executiva sa rămână sa se lupte cu puterea legislativă in contextul pandemic si socio-economic actual.
Trebuie sa existe un echilibru timp de cateva luni intre cele doua puteri.Urmatoarele cateva luni sunt si extrem de importante mai ales ca ar urma sa vina și vaccinul împotriva Covid-19 si simpla venire a vaccinului nu va fi suficienta fara o administrare eficienta a acestuia.
, Medicii americani au rămas şocaţi. Vaccinul anti-COVID-19, dezvoltat de Pfizer, trebuie păstrat în condiţii foarte speciale"
[ link extern ]
Poporul are si el.dreptul sau si nu trebuie neapărat sa fie reprezentat in parlament mai inainte de a vedea cum se vor derula lucrurile.Poporul român are dreptul de a fi informat, acesta fiind un drept cetățenesc democratic.
Chiar dacă in ziua de astazi legitimitatea parlamentului este sub semnul întrebării in privinta partidelor din parlament, aceasta nu înseamnă ca nu ar trebui sa vedem cum se va manifesta fiecare partid prin reprezentanții săi in următoarea perioada de timp.
Doar asa alegătorii vor avea posibilitatea de a vota in cunoștință de cauza.
Daca am suportat PSD-ul timp de 30 de ani cred ca mai putem rezista cateva luni ca să putem menține un echilibru in aceasta perioada mai ales acum când este o perioadă extrem de dificilă din toate punctele de vedere, mai ales acum cand PSD poate deveni cu adevarat o unealta bună pentru păstrarea echilibrului puterilor in stat in interesul poporului român.
PSD-ul poate fi considerat un rau necesar in contextul pandemic si socio-economic actual.
Este una din rarele dati in care vad PSD-ul ca este un rau necesar.Ma refer la întreaga istorie PSD începând de la originile sale...