avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit angajati vase de croaziera
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit angajati vase de croaziera

Se poate obtine un credit daca lucrez pe vas de croaziera cu contract pe perioda determinata in strainatate?
Ar exista posibilitatea de a declara venitul respectiv? Daca da cand si cat trebuie sa platesc impozit.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Cat trebuie sa platesc din urma pentru contributia la asigurarea de sanatate Seacrazy Seacrazy Eu lucrez cu contract pe perioada determinata in strainatate , pe vase de croaziera. In tara respectiva am asigurare de sanatate doar pe perioada contractelor. ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite marinari dana_lup dana_lup Buns ziua, lucrez pe vas de croaziera de ceva timp si am depus bani in banca. Trebuie sa platesc impozit pe venit pentru acesti bani? Compania la care lucrez ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara Mia4 Mia4 Cum se stabileste pensia alimentara lunara,daca are contracte de munca sezoniere,cu sediul in Europa?(anual pe vase de croaziera...7-9 luni ).multumesc! (vezi toată discuția)