avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

Cum se stabileste pensia alimentara lunara,daca are contracte de munca sezoniere,cu sediul in Europa?(anual pe vase de croaziera...7-9 luni ).multumesc!
Cel mai recent răspuns: Mia4 , utilizator 23:56, 20 Martie 2017
Raportat la venitul obtinut si nu mai putin decat raportat la salariul minim pe ec in Romania.
Ramane sa dovedti dvs ca are contracte in strainatate.
Multumesc frumos!
Ar trebui stabilit asa cum lucreaza, o pensie pentru perioadele cand lucreaza si alta pentru restul timpului, ca sa nu stati in instante anual de 2 ori.
Asta depinde si cat sau daca va intelegeti.
Pe vasele de croaziera salariile sunt f mici ptr ca bacsisurile compenseaza suficient. E cam ca la doctori, aici.
Raportat cu salariile din Romania,salariile de pe vasele unde a lucrat fostul sot nu sunt foarte mici,pe contract de la 1000 euro pana la 1600 euro,lunar,fara tipsul saptamanal...asadar nu sunt chiar mici...multumesc pt sfaturile tuturor.Seara buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde ma pot adresa pt a afla salariul fostului sot ? ammar_madalina ammar_madalina am divortat de curand, am 3 copii in intretinere, fostul sot se declara fara venituri si primesc 500 lei pensie alimentara pt cei trei copii. stiu cu siguranta ... (vezi toată discuția)
130 lei pensie alimentara de la tatal care locuieste si munceste in germania iolaru iolaru Fostul meu sot plateste 130 lei pensie alimentara, incepand cu anul 2000, cand am divortat si cand copilul nostru avea 2 ani. Nu am cerut niciodata marirea ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentară și divorț Tatiana Ele Tatiana Ele Buna seara, situația pe scurt: ea româncă, el sârb, căsătoriți in Romania, copil născut în România. De 2 ani stabiliți în Spania, ea muncește cu ... (vezi toată discuția)