am divortat de curand, am 3 copii in intretinere, fostul sot se declara fara venituri si primesc 500 lei pensie alimentara pt cei trei copii. stiu cu siguranta ca lucreaza la un restaurant de unde primeste peste 1000 de euro. are bani de chirie, de avocati, se plimba numai in taxi...unde ma pot adresa?multumesc...
La ITM puteti sesiza doar ca munceste la negru si nu altceva, intrucat o sa va dea raspuns ca numai instantei de judecata i se va comunica salariul si alte aspecte legate de raportul de munca.
Nu cred ca lucreaza la negru, insa daca are salariul minim pe ec sau ceva asa, tot pe acolo sunteti. Omul poate ia salariul mic, restul e tips si n-o sa ii puteti dovedi venitul real iar instanta n-o sa stabileasca pensie forfetar.
Daca primiti 500 tot e bine, adica e mai mult decat ati obtine raportat la minim pe ec si daca incercati sa aveti o relatie buna, poate copiii reusesc sa primeasca mai mult. Mai trimiteati-i si pe la tata, poate asa constientizeaza si tatal cat cheltuiti cu ei.
Pensie alimentara
Mia4
Cum se stabileste pensia alimentara lunara,daca are contracte de munca sezoniere,cu sediul in Europa?(anual pe vase de croaziera...7-9 luni ).multumesc! (vezi toată discuția)
Pensie alimentara
deea12
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati am divortat si am avut de platit pensie alimentara 1/4 din 1000 lei pe luna... in prezent mai am un fiu minor de intretinut si ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara
alina_25
Sotie divorteaza de sot acesta nu are venituri legal impozabile dar de fapt are destule venituri dar realizate fara forme legale (lucreaza la negru) ,in ... (vezi toată discuția)