avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie copil

Buna seara. Sunt medic dentist si lucrez in colaborare cu o clinica de 3 ani , sub forma de PFI. Sunt insarcinata in 3 luni, ar trebui sa nasc in noiembrie 2020 Intrebarea mea, veniturile mele pe 10 luni din cele 12 sunt declarate ca fiind ESTIMATE in declarația unica. Beneficiez in acest caz de indeminatie? Se vor in lua in considerare si veniturile estimate sau doar venituri REALIZATE din anul 2019? Multumesc

Alte discuții în legătură

Medic stomatolog pfi - indemnizatie crestere copil Cati Nec Cati Nec Buna ziua, Sunt medic stomtolog cu identitate juridica PFI, in contract de colaborare cu 2 cabinete medicale. Firma este deschisa in iulie 2018 si prima ... (vezi toată discuția)
Contract de colaborare 3 ore/zi pfa Chiajna Chiajna Doresc să întreb următoarele: dacă eu vreau să lucrez ca asistent medical la o clinică de stomatologie (de stat) , 3ore/zi colaborare , la ce trebuie să ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestre copil la pfa AlinaP1234 AlinaP1234 Buna ziua, am un Pfa din 2013 pt care pana acum am platit doar Cass si Impozit, avand venituri nete sub plafon, nefiind obligata sa platesc si Cas. Acum sunt ... (vezi toată discuția)